Nye energiløsninger i markedet

Nye energiløsninger i markedet

Fagseminaret LOS Energy Day hadde i år nye energiløsninger i markedet og hvilke muligheter de gir som tema. Over 100 personer fant veien til Hotel Continental en regntung morgen sent i november.

Det årlige energiseminaret kretset i år rundt tematikken nye energiløsninger og hvordan virksomheten kan ta dem i bruk. Etter en kort innledning av Anders Gaudestad i LOS AS om hvorfor innovasjon og forretningsutvikling er viktig for kundene til LOS Energy, tok André Tangerud fra Asko forsamlingen med på tankegangen deres og hvordan de strategisk har gått fra ord til handling for å bli prosument.
Guro Nereng fra Klima Østfold tok utgangspunkt i at 30 prosent av alle klimautslipp kommer fra bygninger, men at ved hjelp av klimavennlige løsninger kan denne prosentendelen senkes betraktelig. Geir Dvergastein i Nord Pool ga forsamlingen en rask innføring i fremtidens kraftbørs, og hva som vil prege den. Til slutt var det Magnus Lingjærde og Andreas Myhre fra LOS Energy som tok reise i hva som påvirker dagens energimarked.

Best på energiledelse
Under LOS Energy Day ble også Entra og Ruter hedret med LOS Energy Award 2016, i henholdsvis klassen for private og offentlige virksomheter. LOS Energy deler ut prisen for å hedre virksomheter som er norgesmestere innen energiledelse. Anders Gaudestad, administrerende direktør i LOS AS overrakte prisene til Trond Simonsen og Glenn Thomas Gustavsen i Entra og Frode Hvattum i Ruter. Les mer om vinnerne av LOS Energy Award 2016.

Presentasjoner i pdf-format til nedlastning:

 

Blinkskudd fra dagen

Foto og video: Geir Anders Rybakken Ørslien