LOS Energy topps i leverandør-kåring

LOS Energy topps i leverandør-kåring

LOS Energy er kåret til "Årets leverandør 2017" av innkjøpsorganisasjonen Tradebroker.

- Vi opererer i en bransje hvor det er vanskelig for kundene å skille oss fra konkurrentene. Og det er derfor en stor anerkjennelse at vi har blitt kåret til "Årets leverandør 2017" av Tradebroker. Denne prisen er et tegn på at vi gjør noe riktig, og et kvalitetsstempel for selve leveransen, sier partneransvarlig for Tradebroker i LOS Energy, Lars Petter Hansen.

Dette er sjette gang prisen deles ut, og på listen over tidligere vinnere finner man blant annet Norsk Gjenvinning, Ricoh og TESS. 

Kvalitet og pris
LOS Energy har vært leverandør hos Tradebroker i over ti år.

- I løpet av disse årene har vi etablert et langvarig samarbeid med over halvparten av medlemsmassen til Tradebroker. Det er viktig for oss å ivareta disse kundene, og hele tiden sørge for å levere både på kvalitet og pris, sier Lars Petter Hansen.

Langvarig og systematisk samarbeid
Tradebroker er en stiftelse som fremforhandler rammeavtaler, med fokus på betingelser, pris og kvalitet, for sine 54 medlemsbedrifter. Blant medlemsbedriftene er Orkla ASA, DNB Bank ASA og Bama Gruppen AS.

- LOS Energy har høy kjennskap til våre medlemmer, og evner å tilpasse produktspekteret deretter. Som leverandør gjør de at medlemmene sparer både tid og penger på å slutte seg til avtalen. I over ti år har vi jobbet systematisk sammen for å utvikle og forbedre samarbeidet vårt, noe som stadig har tatt samarbeidet til nye høyder, sier daglig leder i Tradebroker, Terje Fagervik.

- Da vi startet samarbeidet var dette et helt ferskt område for oss. LOS Energy har hele tiden evnet å lede an, og dette har også bidratt til at de nå når til topps i denne kåringen, sier Terje Fagervik.

Om prisen
"Årets leverandør" ble etabler av Tradebroker i 2012, og ble for første gang delt ut tidlig i 2013. En forutsetning for å vinne prisen er at det kan vises til vekst det siste året.

I sitt videre arbeid vektlegger den fagjuryen avtalens utbredelse og videre vekstpotensial, kontinuitet, mottatte tilbakemeldinger fra medlemmer med mer. 

(Bildet: Partneransvarlig for Tradebroker i LOS Energy, Lars Petter Hansen)